Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2007

Ωδή στην κλανιά της Κωλόγριας

Μια ηλιόλουστη μέρα σε ευυπόληπτη Εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων του Κέντρου των Αθηνών, 3 Σύμβουλοι Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κάνουν τη δουλειά τους. Το γραφείο τους βρίσκεται έναντι διαδρόμου, στον οποίο διάδρομο βρίσκεται παράθυρο φωταγωγού, ο οποίος φωταγωγός ρίχνει άπλετο φως και φυσικά καθαρό αέρα και στις 2 τουαλέτες της Εταιρίας (βλ. Σχήμα 1): 1 γαλάζια για τα αγοράκια και 1 ροζ για τα κοριτσάκια.

Η μέρα κυλά ανέμελα όταν από το παράθυρο της τουαλέτας, συνεπώς από το παράθυρο του φωταγωγού και την πόρτα του διαδρόμου ακούγεται χαρακτηριστικός και λίαν ανακουφιστικός ήχος πορδής, αμέσως πριν τη στιγμή που μεγάλη καφέ σκατούλα εισέλθει στο νεράκι της χέστρας. Πάγος στο ακροατήριο για 4 δευτερόλεπτα. Και μετά. ΓΕΛΙΟ. Πολύ γέλιο. Η μια εκ των συναδέλφων (Συνάδελφος Α) όμως βρίσκεται σε περίοπτη θέση παρακολούθησης του διαδρόμου και ανακαλύπτει με γουρλωμένα μάτια και πνιγμό ότι ο προ ολίγο εβρισκόμενος στη γαλάζια τουαλέτα δεν ήταν άλλος από το Γενικό Διευθυντή (Γ.Δ) μας, το καμάρι μας το εκ Βορείου Αιγαίου ορμώμενο, και ο οποίος καμαρωτός καμαρωτός περιδιαβάζει τα τελευταία βήματα του διαδρόμου προτού εισέλθει στο άδυτό μας και αναφωνήσει χτυπώντας τα χέρια στην κοιλιά του:

- «Καλά φάγαμε και σήμερα!»

Ευτυχώς έφυγε γρήγορα γιατί η συνάδελφος που βρίσκεται σε περίοπτη θέση παρακολούθησης του διαδρόμου έχει αρχίσει και γλιστράει στην καρέκλα της για να μπορέσει να γελάσει με μεγαλύτερη ησυχία! Φεύγοντας ο Γ.Δ πήρε και την τσίπα μας διότι από εκείνη τη στιγμή αρχίζουμε ένα ατελείωτο σερί γέλωτος (κλαυσίγελος ονομάζεται στα Συμβουλευτικά) αλλά και ανεπανάληπτων ατακών του τύπου:

- «είσαι πρωτοΚΛΑΣΑΤΟ στέλεχος»,

- «πιάσε μου το ΚΛΑΣΕΡ»,

Γελάμε, γελάμε, γελάμε μέχρι δακρύων και λέμε διάφορα έξυπνα ώσπου αγαπητός, και ανενημέρωτος επί του συμβάντος, συνάδελφος εισέρχεται στο γραφείο μας και βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί μας λέει χαμογελώντας:

- «Πάλι στο ΚΛΑΝΟγελο το ρίξαμε;»

10 σχόλια:

Kwlogria είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχα αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαα
αγόρι μου γλυκό:))))))))))))))))))

Εμ τι νόμιζες; Οι διευθυντές δεν κλάνουν;;; Πρέπει να πεθάνατε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ειδικά μέσα σε δουλειά, έτσι και γίνει καμία μαλακία, πε-θαί-νεις.
Φιλιά σ'ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω
:)))))))))))))))))))))))))))))))))

mithradir είπε...

Μιλάμε για ταχύτητα, γριά γυναίκα!!!!!! Που να σε έχω κάθε μέρα στο κωλοχανίο. Θα ακολουθήσουν και άλλα συμβάντα του γραφείου εξίσου γελαστερά!!!!! Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Τι μου λες τώρααα?? Γαμώ το στανιό μουυυ.. Βγάλατε τις κλανιές μου on line?? Το Πρόεδρο γρήγορα τηλέφωνο στον Πρόεδρο..

Ανώνυμος είπε...

...μμμ επίσης δεν θα θελα να εκφράζεστε για το γραφείο ΜΑΣ με τέτοιους χαρακτηρισμούς τύπου "κωλοχανίο" διότι και σε αυτή την περίπτωση οι κώλοι έχουν δικαίωμα να εκφραστούν και η κουβέντα θα περιοριστεί σε κωλό-ενέργειες εκ των οποίων οι πιο χαρακτηριστικές είναι το χέσιμο και το κλάσιμο που έδιναν και έπαιρναν εκεί μέσα από Προέδρους μέχρι γραμματείς ... και επιτέλους ήρθε η στιγμή να εκφράσω και εγώ την αγανάκτηση μου.. Όλοι χέζουν σε αυτό το γραφείο εκτός από ΜΕΝΑ!!!!!!!!

Άντε γιατί το παραχέσαμε εδώ μέσα..
Πάω για κλασέρ στο Πλαίσιο...

Φιλιά σ’αγαπώ πολύ είσαι απίστευτος!!
Περιμένω να κυκλοφορήσουν και οι παρακάτω ιστορίες «για υπαλλήλους με χιούμορ» : «Ο Αγιασμός», «Δεν έχω ανάγκη ούτε την δουλειά σου, ούτε τα λεφτά σου» (Best seller), «Ο έλεγχος από την ΕΕ», «Η Δέσπω Διαμαντίδου Γραμματέας», «Σχεδιάζοντας το σλόγκαν», «Ο καινούργιος πρόεδρος.. τα σέβη μου», «Ο Μπιγκώδης ο τσιφούτης», «Μαχαιρώνοντας το νερό», «Ο διευθυντής, οι κάλτσες και εγώ», «Η πινέζα ιιιιιιι», «..μμμ δοκίμασε αυτό είναι φράουλα», «Η ΕΕ και ο κούριερ», «Το άλλο περιοδικό» και το απίστευτο (παραλίγο να το ξεχάσω) «Τι??? Γεμίσαμε τον ΚΟΣΜΟ ΤΣΟΝΤΕΣ»

Кроткая είπε...

Συνάδελφος Α από πάνω???

επίσης, εγώ θέλω το "Λυπάμαι, δεν θα μπορέσω" και τις "Ετικέτες".

Με ποια συνάδελφό σου θα έκανε ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΔΙΔΥΜΟ η Κωλόγρια;; Μαντεύεις;

(επίσης που στο διάολο πήγε το άλλο μου σχόλιο;)

mithradir είπε...

Πάω γραφείο σήμερα και θα ξεκινήσω νομίζω καινούργιο βλογκ με τις ιστορίες του γραφείου!!!! Ο ρε μπαμπάκο...

Кроткая είπε...

http://yoreekas.blogspot.com/

το έχεις δει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

mithradir
Μπήκα και τον είδα!!! Καλός πολύ καλός θα τον βάλω στα must!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι δε βρίσκω πουθενά το αστείο.

Με τον Μπάμπη παίζω ατέλειωτες ώρες play station, βελτιώνομαι;;

mithradir είπε...

Ρε Στεφάκι γιατί μας τη λές έτσι?
Κ εγώ που νόμιζα ότι είχαμε μια καταννόηση μεταξύ μας!!!
Εγώ λέω να τον αφήσεις ήσυχο τον αδελφό και να βγείς να κυνηγήσεις τίποτε γκομενάκια!!!! Γιατί σε κόβω για μεγάλη αμαζόνα...