Τρίτη, Ιουλίου 24, 2007

Sex and other mysteries...

Είχε δίκιο ο Γέρο Εζ. Δίκιο όμως έχει και ο Bukowski (βλ. Υ.Γ1). Το ζήτημα είναι να μπορείς να ελίσσεσαι μεταξύ των δύο απόψεων και να είσαι ευτυχής.
Ανακαλύπτω (όπως λέει και το κροτκάκι, είναι το θεματάκι μου) ότι δεν έχω ζήσει την σεξουαλική μου επανάσ
ταση. Και προτίθεμαι να βγω στους δρόμους να βροντοφωνάξω το δίκαιο αίτημά μου! Γιατί έχω παρα-ασχοληθεί (με σχετική μονάχα επιτυχία) με το θέμα "δουλειά" και επαγγελματική αποκατάσταση". Καιρός να ασχοληθώ λιγάκι περισσότερο και με άλλα ζητήματα που αφορούν κυρίως στην ψυχική μου υγεία.

Τώρα αν προσπαθήσω να προκαταλάβω τις
αντιδράσεις του κοινού στα λεγόμενα, θα τις κατατάξω σε δύο κατηγορίες:
α. αυτοί που με ξέρουν θα μειδιάσουν και θα μου πουν ότι είμαι ένα ζώο και μισό και ότι μια χαρά την έχω ζήσει την σεξουαλική μου επανάσταση και να μην βλέπω το ποτήρι μισο-άδειο. Και θα έχουν δίκιο (εν μέρη). Γιατί κάποια πράγματα δεν τα ξέρουν.
β. αυτοί που δεν με ξέρουν μάλλον θα αναρωτηθούν τι έκανα μέχρι τα 31 μου. Λυπάμαι δεν μπορώ να σας πω. Θέλω δηλαδή, αλλά δεν μπορώ. Γιατί είμαι μεγάλη σφίγγα (όπως θα σας έλεγαν οι ανήκοντες στην άνωθεν κατηγορία!!!)
Προτίθεμαι όμως να γίνω μεγάλο τσουλί και δη να ξεκινήσω αυτή την τιτάνια προσπάθεια αμέσως. Και θα δώσω και ένα παράδειγμα (όχι ιδιαίτερα σημαντικ
ό θα έλεγα. Το πιο σημαντικό παράδειγμα θα δοθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της πρώτης ελεύθερης διακυβέρνησης του Εαυτού μετά το πέρας της επανάστασης!) γιατί κρίνω εξ' ιδίων και εγώ μόνο έτσι καταλαβαίνω:
Τον τελευταίο καιρό βλέπω μια κοπέλα την Σ. Δεν έχει γίνει τίποτα ακόμη . Ψήνεται το πράγμα (μάλλον το κάψαμε). Πήγαμε στο θέατρο και εκεί συναντήσαμε μια φίλη της, καθώς και μια φίλη της φίλης της. Το ίδιο βράδυ πήγαμε όλοι για ποτό (μαζί με άλλους φίλους και των δύο που βρήκαμε τυχαία στο θέατρο) και το γκομενάκι (η Σ.) μας γύρισε κώλο και άρχισε να μιλάει με τους φίλους. Το ίδιο κάναμε και εμείς φυσικά (γιατί ο εγωισμός δεν μας λείπει). Κ να
σου ο πειρασμός. Η φίλη της φίλης, η Ε. αρχίζει να μας την πέφτει. Απροκάλυπτα αλλά ευγενικά (το πουτανί). Και να βρίσκει χίλιους τρόπους να μας δώσει το τηλέφωνό της. Και φυσικά το πήραμε το τηλέφωνο και φυσικά θέλουμε να την δούμε γιατί είναι και "καλή κοπέλα"! Έχουμε (είχαμε για να είμαι και ακριβής) και ενοχές όμως. Τώρα δεν έχουμε. Καμία. Και σήμερα θα κανονίσουμε να την δούμε από κοντά. Ελπίζω από πολύ κοντά.

Θα σας ενημερώσω.

Υ.Γ 1 ...ο γερό Εζ έλεγε "κάνε τη δουλειά σου" αλλά γαμούσε κι αυτός. εγώ θαρρώ ότι μπορώ πάντα να δουλεύω αλλά δε μπορώ πάντα να γαμάω, κι έτσι επικεντρώνομαι στο γαμήσι και αφήνω τη δουλειά να βγαίνει όποτε μπορεί... Charles Bukowski ("Προβλήματα με τη γαμωδουλειά).

Υ.Γ 2 Προσεχώς το blog μετατρέπεται σε αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους.


35 σχόλια:

Кроткая είπε...

1. βγάλε την φωτογραφία από πάνω. Πέραν του ότι είναι απαίσια, έχει λάθος φορμάτ και χαλάει όλο το στήσιμο. Βάλτην στο πλάι, άμα τη θές τόσο πολύ αυτή την αηδία.

2. ξέρεις πολύ καλά πως δεν είναι εκεί το πρόβλημα. δεν είναι ούτε θέμα επανάστασης, ούτε θέμα απελευθέρωσης ούτε τίποα από όλα αυτά. Το θέμα είναι να βρεις το στόχο σου.

3. για το προκείμενο με την κοπελίτσα, την φίλη της Σ., τι να σου πω. Εγώ δεν θα το έκανα, γιατί δεν θα μου το επέτρεπε η άποψή μου. Αλλά επίσης, εγώ δεν θα την έπεφτα και στο γκόμενο που γουστάρει μια φίλη μου, έτσι?

Πού είναι το Αχλάδι γμτ να στα χώσει όπως πρέπει?!?!

mithradir είπε...

1. το μουνί είναι δύναμη.
2. το μουνί σέρνει καράβι.
3. το μουνί είναι θρησκεία.
4. ...τώρα έχει και μουνί Gucci (έτσι για να δικαιώσω και τον mainstream χαρακτήρα μου.

Όσο για τα μικροαστικά και κουλτουριάρικα σχόλιά σου...δεν θα απαντήσω γιατί δεν μπορώ άλλο να έχω επιχειρήματα. Θα αφεθώ στις παρορμήσεις μου!!!!

Кроткая είπε...

καλά, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.

Αλλά βγάλε αυτή την άθλια φώτο λέμε!

mithradir είπε...

ΌΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΟΧΙ

Loth είπε...

ΜΜΜΑΛΙΣΤΑ...ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟΧΕΙΣ..ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ Μ...ΞΥΝΟ Γ..ΣΙ ΛΕΝΕ..
ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BLOG!!ΧΙΧΙ

Η ''ΨΥΧΙΚΗ'' ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ..ΥΓΙΕΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΟΡΕΣΜΟΥΟΥΟΥ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Кроткая είπε...

θεωρείται αυτή η κακογουστια΄κορυφαία καταχώρηση??? ΕΛΕΟΣ!

Πρόσεξε, δεν είπα κιτσιά, είπα κακογουστιά και ΔΕΝ είναι το ίδιο. Είναι εμετικό αυτό το πράγμα.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΦΟΡΜΑΤ!!!

ό,τι είναι smart δεν είναι απαραίτητα και ωραίο.

mithradir είπε...

LOTH χαίρομαι που επιτέλους βρίσκω και έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει (σε αντίθεση με τη φίλη μου την Κροτ)!!! Λέω στην Πάτμο να το ρίξω στην "ψυχική υγεία" μήπως και συνέλθω γιατί άστα "κωλογειτονιά και παλιοχαρακτήρες". Είναι που είμαι και αισθηματίας όμως και φοβάμαι ότι στο τέλος θα λακίσω.
Φιλιάααααααααααααααααααααααα

KROT
Ξεπέρασε σε παρακαλώ τα μικροαστικά, αριστερίστικα και κουλτουριάρικα αντανακλαστικά σου και ανακάλυψε την ομορφιά της φωτό η οποία παίζει με χίλια πράγματα (με το Gucci, με το σημείο "g" και την κατανόησή του από την πλειοψηφία των αντρών ως το "αιδίον, με την κατάντια της μόδας, με το ανδρόγυνο πλάσμα που το κοιτάει εκεί κάτω.) Με χίλια πράγματα.
Σε παρακαλώ εσύ που είσαι και έξυπνη και μορφωμένη κοίτα πίσω από τη φωτογραφία και θα τα βρείς!!!

Υ.Γ Εγώ πάντως την έβαλα γιατί ήταν η πρώτη φωτό που βγήκε στο google στην έρευνά μου "pussy close-up...Και δεν είχα καθόλου χρόνο για ψάξιμο!!!!

SparksScribbler είπε...

Γιατί βρε καλέ μου δεν κοιτάς να σου κάτσει η Σ. και πας να γυρευτείς αλλού;
Πολύ εύκολα χάνεις το στόχο σου...

mithradir είπε...

Τώρα άδικο δεν έχεις βρε Μεγαλειότατη αλλά για να σου εξηγήσω θα πρέπει να μπώ σε πληροφορίες πιο βαθιές!!!!
Μιαν άλλη φορά.
Το θέμα είναι να ξεμπλέξεις πρώτα (λέμε τώρα) από τις γενετήσιες ορμές σου και μετά να προχωρήσεις στην αγάπη. Ναι εντάξει αυτό είναι αρκετά γραμμική προσέγγιση. Αλλά και η δυναμική (βλ. χαοτική) δεν με έβγαλε και πουθενά! Οπότε τώρα λέω να επικεντρωθώ (ξανά μανά) στην "τσουλίαση" και για την αγάπη βλέπουμε.
φιλιά

Υ.Γ Είσαι και σχεδόν ανήλικο εσύ. Μήπως δεν πρέπει να τα διαβάζεις αυτά? Δώσε μου το τηλέφωνο των γονιών σου να τους πώ να βάλουν parental control!!!!

Кроткая είπε...

επαναλαμβάνω:
ό,τι είναι smart δεν είναι αναγκαστικά ωραίο.

η συγκεκριμένη φώτο, ναι είναι έξυπνη και παίζει με όλα αυτά που λες, αλλά είναι αντιαισθητική, κακόγουστη, χυδαία και προκαλεί αναγούλα.

και δεν είναι θέμα μικροαστισμού και δεν συμμαζεύεται (ώπα ρε James Dean που θα μας την πεις κιόλας), είναι θέμα αισθητικής.

αυτό το πράγμα έχει κακή αισθητική.

πουνκτ.

εγώ εδώ μεσα δεν ξαναμπαίνω αν δεν βγει αυτό το έκτρωμα από το χέντερ!

ΚΑΙ ΔΝΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΛΕΜΕ!!! ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!!
Βάλτο δίπλα,΄και βάλε κάτι αλλο στο χέντερ, ώωωωχου!

Ρασμπμπεράκι, ο Μιθρ δεν ψάχνει σχέση. Πήδημα ψάχνει. οπότε ό,τι κάτσει πρώτο.

Δεν είναι πλέον ανήλικη, οπότε νό προβλεμ!

mithradir είπε...

Θυμάσαι που λέγαμε για τα επιχειρήματα στις Βρυξέλλες καθώς και για το χαίρομαι / γελάω / ευχαριστιέμαι πράγματα που δεν μου αρέσουν! Ε αυτό ακριβώς εννοούσα.
Δεν την έβαλες εσύ αυτή την φωτογραφία γιατί δεν σε εκφράζει. Την έβαλα εγώ. Και εμένα με εκφράζει. Όχι ολόκληρο (δεν θέλω πονηρά αστειάκια), ένα μέρος μου! Οι προσωπικότητες μας δεν είναι μονοδιάστατες ευτυχώς αλλά πολυδιάστατες. Άσε που ορισμένες φορές εξυπηρετούμε ειδικότερους και όχι γενικότερους σκοπούς!
Όσο για το φορμά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έτσι την βρήκα και έτσι θα την αφήσω.
Επίσης θα σε παρακαλούσα να μην αποκαλύπτεις τους πονηρούς σκοπούς μου σε αθώες κορασίδες!!!!!

Φιλιά

Кроткая είπε...

κατά την ταπεινή μου άποψη, λοιπόν, ένα μέρος της προσωπικότητάς σου είναι βαθύτατα κακόγουστο και χυδαίο. Και να το προσέξεις, γιατί αυτό ακριβώς το μέρος της προσωπικότητάς σου έχει και αυξητικές τάσεις -πώς το λέτε στα οικονομικά; είναι croissant? τέσπα, κρουασάν ή πετί πέν ο σοκολά, αυτό τέλοσπάντων, με πιάνεις.

όχι, δεν βλέπω γιατί πρέπει να "χαίρομαι / γελάω / ευχαριστιέμαι πράγματα που δεν μου αρέσουν". Προσωπικά αυτό δεν το θέλω καθόλου και είναι αρκετά βασικό για μένα. Αν με εννοείς. Εκτός και αν αναφερόσουν στον εαυτό σου, οπότε πάσο.

Α προπό, μπορείς να το φτιάξεις το φόρματ. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. ΑΛλά τότε δνε θα φαίνεται όλη η εικόνα -όπερ και το ευκταίον!
Αλλιώς βάλτο στο πλάι λέμε, θα είναι καλύτερο!

mithradir είπε...

Τώρα να διαφωνήσω δεν μπορώ. Άλλωστε το λένε και τα άστρα "έχω έφεση σε κοινωνικά κατακριτέες σεξουαλικές συμπεριφορές". Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Blame it on the moon!

Έχεις δίκιο βρε κουτούτσικο (για την φωτό και τα υπόλοιπα που αφορούν στο ποστ), απλά άσε με μια φορά να τη ζήσω τη μαλακία μου! Σε παρακαλώ δηλαδή. Γιατί αν δεν τη ζήσω δεν πρόκειται να την αποβάλω και επίσης δεν πρόκειται και να την ξεπεράσω. Αντιλαβού γλυκάτατο ροδακινάκι (αν και δεν συμφωνώ με την φρουτο-ονοματολογία τι να κάνω δεν μπορώ να τα βάλω με τόσο κόσμο!!!!)

Кроткая είπε...

καλά, θα στα πω ιδιωτικά τα υπόλοιπα.
ρε παιδάκι μου, ποιος δεν σε αφήνει να ζήσεις τη μαλακάι σου?!?!?!
κάνε ό,τι θες!

αλλά εφόσον έχει σχόλια από κάτω λέμε κι εμείς την γνώμη μας!
υποχρεωτικό είναι να την ακούσεις?
μπααααα!

mithradir είπε...

Καλά λοιπόν γιατί το καταντήσαμε chat το πράγμα!!!

abstract type of human είπε...

Μπάρμπα, καλή τύχη με το timing αυτή την φορά...
Καταραμένο timing...:P

run Stella, run είπε...

το αλλλο με τον σκυλο και τη γατα το ξερετε ;;;

:)

κανε οτι γουσταρεις αγορι , η ζωη ειναι πολυ μικρη και ο μπουκοφσκι ο φιλος σου εχει και ενα δικιο!

περιμενω τη στιγμη που θα συμβει αυτο :

"Υ.Γ 2 Προσεχώς το blog μετατρέπεται σε αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους."

Loth είπε...

ΜΩΡΕ ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΕΥ ..ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΞΙΑΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ...;p

Κολοκύθι είπε...

Πολύ καλό πόιντ οφ βιού.

mithradir είπε...

Ανηψούδι ναι είναι σημαντικό το timing αλλά υπάρχει μια αναγκαία συνθήκη "να ξέρεις τι σου γίνεται"!!!

Χρυσόσκονή μου αυτό προσπαθώ να πώ στην Κροτ αλλά δεν τα καταφέρνω. Και επίσης προσπαθώ να πώ ότι μια μας κίνηση ή ένα στοιχείο του χαρακτήρα μας δεν μας ταυτοποιεί μαζί του για πάντα. Είμαστε δυναμικά πλάσματα. ή αν δεν είμαστε πρέπει να γίνουμε!!!

mithradir είπε...

Loth έτσι είναι και το ξέρω. Αλλά έλα που δεν τις αναγνωρίζω αυτές τις περιπτώσεις ή απλώς κλάνω μαλλί με το που τις βλέπω και φεύγω τρέχοντας πολύ πολύ γρήγορα. Τι να πείς κάποια στιγμή θα γίνω και 'γω άνθρωπος.
Φιλιά

Κολοκυθούι ευχαριστώ! Θα έχει και συνέχεια το ντελίριο...

SparksScribbler είπε...

Οπότε (μετά το διευκρινιστικό σχόλιο της Κροτ) εύχομαι ότι είναι να κάτσει, να σου κάτσει σύντομα!

(Που θα με πεις εμένα "αθώα κορασίδα" χεχεχε...)

mithradir είπε...

Αθώα αθώα και πολύ πολύ γλυκειά από ότι καταλαβαίνω από τελευταίο ποστ της!!!!
Δεν άφησα comment γιατί κάπως φοβήθηκα να μην πώ μαλακίες λόγω φάσης και εν γένη χαρακτήρα. Πάντως διαφωνώ με την Comp Doll για το comment περί άρνησης. Μπορείς να αρνήσε και να λατρεύεις. Αλλά αυτό που σου ζητούν να αντιβαίνει όχι μόνο στην αγάπη αλλά και στην προσωπικότητά σου ως σύνολο!
Φιλιά.

Υ.Γ Δεν θα μας έρθεις καθόλου Αθήνα? Για Κύπρο φέτος δεν το βλέπω αλλά όλο και θα βρεθούμε και από τα μέρη σας με την Κροτ και τον Καλό της!!!!

SparksScribbler είπε...

Ευχαριστώ για το κομπλιμέν!
Και γιατη διαφωνία, αν και οι πολλές απόψεις με έχουν κατασυγχίσει τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω τελικά ποιο ήταν το σωστό και ποιο το λάθος.
Τεσπά, οι πιθανότητες να έρθω εγώ Αθήνα φέτος είναι ελάχιστες, πιο πιθανό το βλέπω να έρχεστε με την Κροτ εις τας αγγλικάς εξοχάς όπου θα βρίσκομαι από τον Οκτώβρη για ξενάγηση... (και ναι, αυτό ήταν πρόσκληση...)

Кроткая είπε...

ω, ναι, εγώ θα σου κατσικωθω κανονικά στις αγγλικές εξοχές Ράσπμπερυ μου!!!!

mithradir είπε...

Αγγλικάς εξοχάς ακούω και αγαλιάζει το μέσα μου μεγαλειοτάτη!!!
Μα φυσικά και αποδεχόμαστε την πρόσκληση και ελπίζουμε να σας γνωρίσουμε στον φυσικό χώρο μιας Βασίλισσας που είναι βέβαια η Αγγλική εξοχή. Σας παρακαλώ μόνο να παρακάμψουμε το κηνύγι αλεπούς γιατί δεν το αντέχω! Φρικιαστικό το θέαμα να σου ξεφεύγει η αλεπού. Α πα πα!!!!

SparksScribbler είπε...

Να έρθετε, να έρθετε! Μόνο που αν έρθετε φέτος δε θα μπορώ να σας φιλοξενήσω ενώ αν έρθετε του χρόνου που θα έχω δικό μου σπίτι δε θα χρειαστεί να πληρώσετε ξενοδοχείο.

Ενημερωτικά, το κηνύγι αλεπούς έχει απαγορευτεί διά νόμου.

mithradir είπε...

Φίλη της κροτ είσαι, ε?
Εντάξει λοιπόν του χρόνου!!!
Φιλιά

νατασσΆκι είπε...

...αφού απόλαυσα το διάλογο κροτ-mithradir με τις παρεμβάσεις της "μικρής"...
...και αφού χρειάστηκε να ξαναδιαβάσω το ποστ, γιατί μέχρι να φτάσω εδώ κάτω είχα ξεχάσει για τι θέμα μιλάμε...
...έχω να σου πω τούτο:
κάνε ότι θεωρείς ΕΣΥ σωστό, για τη δεδομένη στιγμή - κι ας το μετανιώσεις.Βαρέθηκα να μετανιώνω για πράγματα που δεν έκανα...
μόνο να προσέχεις - και για τη φωτογραφία, ένα δίκιο το έχει η φιλενάδα, αλλά αν σ' αρέσει εσένα - περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα, έλεγε ο παππούς μου... :)

mithradir είπε...

Αν δεν ταιριάζατε δεν θα φρουτο-συμπεθεριάζατε!!!
Δίκιο έχετε και οι δύο σε ότι αφορά στην φωτογραφία. Απλά ταιριάζει με τη φάση!!!
Όσο για το "μετανιώνω για αυτά που δεν έκανα" έχεις τόσο μα τόσο δίκιο.
Αυτόν τον καιρό καταγράφω αυτά τα οποία δεν έκανα και το μετάνιωσα πικρά!!!!
Καλώς μας ήρθες επίσης!!!!!!!!

Π.

Кроткая είπε...

μουαχαχαχα!!!

απέχω εγώ, αλλά τι θεάρεστο έργο μου δεν διακόπτεται!

mithradir είπε...

Βρε άμε μου και στο διάολο!
Άντε γιατί είχες καιρό να το ακούσεις.

o είπε...

εγώ που είμαι ενήλικη μπαίνω ε;

και καταλαβαίνω.

ό,τι σου λείπει να το ζήσεις.
φτάνει να μην πονέσεις κάποιον γιατί εσύ πρώτος δεν θα το αντέξεις.
που το ξέρω;
το ξέρω.
όπως ξέρω πως ήδη βαρέθηκες τη φωτό
:)))

Σε φιλώ.

mithradir είπε...

Έχεις τόσο δίκιο και για το σχόλιο και για τη φωτό! Αλλά για κάποιο λόγο πρέπει να είμαι πάντα κάτι περισσότερο από την αισθητική της φωτό. Βαρέθηκα. Θέλω να μειωθώ λίγο, μπορώ? (το σχόλιο πάει στην Κροτ)
Και βέβαια τη βαρέθηκα. Τη σκυλοβαρέθηκα για την ακρίβεια!!!
Φιλιά

mithradir είπε...

Θα προσπαθήσω να μην πληγώσω κανέναν. Προς το παρόν το καταφέρνω. Νομίζω αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι ειλικρινής. απόλυτα και ψυχρά ειλικρινής. Αν τώρα κάποιοι θέλουν να παραμυθιάζονται αυτή είναι η δική τους ιστορία. Όχι η δική μου.
Και για αυτούς όμως, γιατί με τίποτα δεν γουστάρω να παίζω στου κασίδι το κεφάλι παίρνω τα μέτρα μου!!!!
Φιλιά διπλά!!!!